Wie ben ik?

Ik ben Kris Fastré, meer dan 10 jaar ben ik professioneel bezig met mensen te helpen met de (her)opvoeding van hun pup of volwassen hond.
Mijn passie voor honden en andere dieren begon reeds vanaf mijn jongste kinderjaren. Als kind spendeerde ik elke minuut van de dag na de schooluren met mijn talrijke dieren waaronder vissen, kippen, konijnen, herten, paarden en honden.
Van alle diersoorten bleef de grootste passie “de hond” dus besloot ik hier mijn beroep van te maken. Ik volgde voorbije 15 jaren talrijke opleidingen over hondengedrag in zowel binnen - als buitenland. In België volgde ik een twee jaarlijkse opleiding bij de meest ervaren hondengedragstherapeut van dit land Geert De Bolster ( bekend van televisie “Vinger aan de Poot” en “ Het zal je hond maar zijn”).
Andere opleiding werden gevolgd in het buitenland bij wereldbefaamde hondentrainers. In de toekomst blijf ik mij ook continu bijscholen want stilstaan is achteruitgaan!
Elke combinatie hond-eigenaar(s) is in mijn ogen uniek. Wat werkt bij de ene combinatie werkt net niet bij de andere combinatie. Samen met de eigenaars zoek ik uit welke methode van opvoeding het best past bij hun persoonlijkheid en gezinssituatie.
Mijn grootste troef is de ervaring die ik de voorbije decennia heb opgebouwd door dag in dag uit te werken met allerlei soorten honden en eigenaars. Het is vooral door dagdagelijks in de praktijk te staan dat je bijleert. Daar kan geen enkele opleiding of diploma tegen op.
Op dit moment breng ik mijn vrije tijd door samen mijn huidige hond, een dobermann reu uit een pittige werklijn. Naast de dagdagelijks wandelingen en spelletjes doe ik enkele sporten samen met hem zoals “joggen”, “fietsen”, “agility” en “neuswerk of speurwerk”!

Ik wens jullie veel leesplezier op mijn website en hopelijk mogen we mekaar snel ontmoeten!